Az irodai és ipari, laboratóriumi terek ülőbútor szakértőjeként az évek során folyamatosan emeltük a szintet, különösen az ergonómia és a fenntarthatóság területén.

Mára még tovább gondolva a tevékenységünket „Inspirate” néven az irodai és ipari, laboratóriumi munkahelyi berendezések, koncepciók teljes körű szolgáltatójává váltunk, különös figyelmet fordítva a munkahelyi terek jelenlegi trendjeire és változásaira. Fókuszba kerültek új szegmensek, mint szállodai recepciók, lobby-k és előterek, kávézók és bisztrók, valamint konferencia-és oktató termek.

Nálunk az emberek a legfontosabbak, és ha mi hozzá tudunk járulni a munkaadók és a munkavállalók mindennapi jó közérzetéhez, akkor azt örömmel meg is tesszük.

A kiváló minőségű termékeket az INTERSTUHL, Németország és Európa egyik vezető gyártójának partnerségével forgalmazzuk. Az INTERSTUHL ülőbútorok ötvözik az innovatív, kifinomult mérnöki teljesítményt az összes érzék számára meglepő esztétikával és a maximális ökológiai, gazdaságos és ergonómiai hatékonysággal.

Az új munkamódszerek és a szervezeti struktúrák rugalmas és esztétikus bútorokat igényelnek, valamint a kommunikációt és a mozgást elősegítő egyedi megoldásokat, különösen nagy hangsúlyt fektetnek a munkavállalók egészségére.

Az „Inspirate” márka egyet jelent az innovatív technológiával, megoldásokkal és az esztétikával. A legkülönbözőbb terekben, a legkülönbözőbb szervezetek számára elhivatottan és rugalmasan alkalmazzuk a modern munkahelyi alapelveket, megtaláljuk és optimalizáljuk a megfelelő, hatékony megoldást. Abban hiszünk, hogy a jövő munkaterei a tudatosságon és a személyre szabott igényeken alapulnak.

Mi, szüleinktől sokszor hallottuk a következő intelmet:

„Legyél mindig megbízható, precíz és pontos, mert a világ ugyan változni fog, de a fontosabb értékek tovább élnek, amik pedig bennünk vannak, azt senki nem veheti el, az a mi hozzáadott értékünk.”