interstuhl SHUFFLE

1000 LEHETSÉGES KOMBINÁCIÓ, SZÍNES EGYÉNISÉG, LENDÜLET ÉS SZÉPSÉG

Az Interstuhl Shuffle termékcsaládnak köszönhetően élvezheti mindazt a szabadságot, mely segít a saját személyiségének kibontakoztatásában. Minden helyiséget egyedivé és egységessé alakíthat vele. Bármilyen stílust és szellemiséget is képvisel ön vagy irodája, az Interstuhl Shuffle kiváló kiegészítője lesz berendezésének. Helyezzük el akár bárban, társalgóban, értekezletek, oktatások, kávézók, étkezdék vagy lobbik tereiben, a hangulat lehet elegáns, modern, visszafogott, klasszikus, vidám vagy akár futurisztikus. Minden egyes változatban ott rejlik a közös vonás: szabadságot és egyéniséget kölcsönöz a térnek.

VARIÁCIÓK

EGYEDISÉG ÉS KREATIVITÁS

EGY SZÉK EZER ARCA

Azaz miért szeretjük ezt a székcsaládot? Az alapkomponensekből számos megoldást hozhatunk létre, melyek szabadon kombinálhatóak. Nyolc fémkeret, két faváz, három különféle üléshéj, egyenként hat színben, öt független kárpitváltozat, sok kiegészítő lehetőség, valamint a szövetek és színek nagy választéka. A széket illessze az Ön igényeihez, ne pedig az igényeit változtassa meg, hogy illeszkedhessen a székhez.

DIZÁJN

EGYÉNISÉG

Az elegánstól a stílusosig, a vagánytól a játékosságig az Interstuhl Shuffle személyisége meglehetősen egyedi. A tervezési lehetőségek köre olyan széles, hogy az azonosság szinte elképzelhetetlen. A színek és az anyagok kombinációja maga a művészet és amit létrehozunk belőle az maga a műalkotás.

DIZÁJN

MINŐSÉGRE HANGOLVA

A minőség akkor valósul meg, ha a tervezés találkozik a tudatos fejlesztéssel, a kiváló minőségű anyagokat szakszerűen dolgozzák fel és amikor a kivitelezés és a tapasztalat kéz a kézben jár. Az Interstuhl Shuffle üléshéjak esetében a minőség nem csak látható, hanem jól érezhető és érzékelhető is. Míg belül kellemes kialakítású, kívül ragyogó hatású, látványa hamar leveszi az embert a lábáról.

STÍLUS ÉS VÁLTOZATOSSÁG

SZÍNES, MINT MAGA AZ ÉLET

Mint tudjuk a színek meghatározzák hangulatunkat, nagy érzelmi erővel bírnak. Kizárólag ön tudhatja, hogy érzelmeit hol és miképp szeretné ösztönözni, hangsúlyozni. Ahány ember, annyi stílus. A kárpitok színeinek és anyagainak sokfélesége lehetővé teszi karakterének kifejezését. Ezáltal az Interstuhl Shuffle olyan székké válik, amely nemcsak érzelmeket közvetít, hanem az Ön személyes stílusának nagykövete is. Minden apró részlet a minőséget képviseli. Tehát annak ellenére, hogy változatosságot kínál, mindig kiváló minőségű benyomást kelt.

  • 1000 lehetséges kombináció
  • Figyelemfelkeltő egyéniség
  • Tökéletes vonalvezetés minőségi megoldásokkal
  • Intelligens dizájn, látványos megjelenés
  • Változatos anyag és színválaszték
  • Fenntartható gyártástechnológia és felhasznált anyagok
  • Kreativitás és minőség találkozása
  • Praktikus megoldás

TANÚSÍTÁSOK