interstuhl EVERY

NAGYOBB TELJESÍTMÉNY, JOBB KOMFORT ÉS KIFINOMULTABB STÍLUS

Az Interstuhl Every székcsalád a legjobb példa arra, miképp lehet valami jót még tökéletesebbé tenni. A folyamatos fejlődés érdekében a bevált megoldásokat is rendszeresen felül kell vizsgálni. Ezért az Interstuhl Every irodai székeket úgy alakították át, hogy megfeleljenek a modern irodai környezet követelményeinek. Az eredmények lenyűgözőek: a teljesen kárpitozott változat, a harmonikus színkoncepció, valamint az új, funkcionális és látványos kartámaszok csak néhány azok közül a példák közül, amelyeket az új Interstuhl Every kínál.

VARIÁCIÓK

DIZÁJN

HARMÓNIKUS SZÍNEK

Egy színvonalas dizájnnal rendelkező irodai széknek a színek tekintetében is kompromisszummentesnek kell lennie. Az ÚJ interstuhl EVERY következetesen harmonikus színkoncepcióval rendelkezik, amely két alapárnyalatban érhető el: hagyományos, stílusos fekete vagy friss fehér. A hátsó burkolatok és az összes többi műanyag alkatrész egységes színe biztosítja az elegáns és harmonikus megjelenést.

ERGONÓMIA

TOVÁBBFEJLESZTETT KÉNYELEM

Kellemesebb, lágyabb, egyszerűen kényelmesebb: az ÚJ interstuhl EVERY opcionálisan választható ergonomikus ülőfelülete felülmúlhatatlanná varázsolja komfortérzetet. Az ülőfelület speciálisan gyártott habból készül, melynek különösen nagy a sűrűsége, így egyedülálló ülési élményt biztosít – hihetetlenül kényelmes és egyúttal tökéletesen támogatja az egészséges munkavégzést.

DIZÁJN

MEGKAPÓBB FORMAVILÁG

Nem csak az ergonómia esett át ráncfelvarráson: az ÚJ interstuhl EVERY összetéveszthetetlen formavilággal büszkélkedhet. A háttámla vonalvezetése vonzza a tekintetet, egységes eleganciát sugároz. Az apró részletek teszik igazán különlegesség a széket.

STÍLUS ÉS FUNKCIONALÍTÁS

INTELLIGENS TERVEZÉS

Anyagok, forma és harmonikus funkciók: az ÚJ interstuhl EVERY kartámaszainak tervezése kiemelkedően figyelemfelkeltő. Az intelligensen tervezet felület alakja és anyaga 4D hatást keltenek az új 3D kartámaszokon is. Stabil, intuitív támogatást nyújtanak, miközben szemre meglehetősen könnyűnek tűnnek.

  • Kiváló ár-teljesítmény arány
  • Tökéletes belépő szintű megoldás
  • Elérhető forgószék vagy pénztárszék kivitelekben
  • Magas szintű kényelem, ütős dizájn
  • Változatos színválaszték fekete és fehér vázszerkezetre épülve
  • Hálós, kárpitozott vagy Chillback háttámlával
  • Optimális tehermentesítés az intelligens kartámaszoknak köszönhetően
  • Kiváló ülésminőség az új komfort kárpitozásnak köszönhetően
  • Fenntartható gyártástechnológia és felhasznált anyagok
  • Intuitív Autolift-, szinkron- vagy opcióként FLEXTECH mechanika

TANÚSÍTÁSOK