interstuhl TANGRAM

KAPCSOLATOKAT TEREMT

Könnyű kapcsolatépítés, könnyed stílusban, igényes megjelenéssel. Ha várakoznunk kell, ki ne szeretné a perceket kényelmesen eltölteni? Ha nyugalomban szeretnénk relaxálni egyet, ki ne örülne a harmonikus környezetnek? Ha baráti összejövetelt szervezünk, ki ne szeretne büszkélkedni a lakásával? Sorolhatnánk végtelenségig az Interstuhl Tangram termékcsalád területi felhasználhatóságát, amely oly sokrétű, akár csillag az égen. Intelligens koncepcióját az egyszerűség, a változás iránti lelkesedés, a kényelem és az innovációnak teret adó akarat vezérli.

VARIÁCIÓK

KAPCSOLATOK ÉS PÁRBESZÉD

TÉR AZ INTERRAKCIÓRA

A sikeres munka alapja a sikeres kommunikáció. Az Interstuhl Tangram párbeszédre ösztönzi az embereket. Az informális interakció platformjaként az Interstuhl Tangram tökéletesen illeszkedik – mindenhova.

DIZÁJN

KÉNYELMES MUNKÁHOZ TERVEZVE

Az Interstuhl Tangram számos szempontból különbözik a többi hasonló megoldástól. Kezdve a kompakt kialakítással és a helytakarékos mérettel, megkoronázva mindezt magával a koncepcióval, mely egy teljesen új ülés-élményt nyújt a felhasználónak. Az Interstuhl Tangram ülésmagasságát kifejezetten irodai használatra tervezték.

SOKOLDALÚSÁG

IRODA, ELŐTÉR, TÁRSALGÓ, RENDEZVÉNY

Az Interstuhl Tangram nagyon alkalmazkodóképes. A rendelkezésre álló tér jellege szinte egyáltalán nem jelent korlátot. Az Interstuhl Tangram ugyanolyan fényesen ragyog az előterekben és a látogató helyiségekben, mint az irodahelyiségek központi zónájában. Számos kombinációs lehetősége miatt az Interstuhl Tangram kiváló választás a szállodák előcsarnokaiban vagy rendezvényeken történő használatra.

KONCEPCIÓ

NÉHÁNY ELEM, SZÁMTALAN MEGOLDÁS

Az Interstuhl Tangram moduljainak segítségével a tervezés örömteli játék. A csupán néhány intelligensen megálmodott elemre történő redukció lehetővé teszi a bútorrendszer végtelen kombinációját. Így az Interstuhl Tangram mindig illeszkedik és alkalmazkodik a környezethez, annak változása esetén is.

  • Az Interstuhl Tangram három ülőbútor darabja sokféle kombinációt rejt magában attól függően, hogy mekkora tér áll rendelkezésünkre. Minden variáció más hangulatot teremt, így színes, változatos terek hozhatóak létre hangulatunkhoz és a körülményekhez igazítva. További kényelemről a kiegészítő párnák és asztalkák gondoskodnak.
  • Az Interstuhl Tangram a személyiség kifejezője.Számos kombinációs lehetőség biztosítja az egyéniség előtérbe helyezését. Ez vonatkozik a kárpitokra is. Anyagok és színek széles választéka áll rendelkezésünkre elképzeléseink megvalósítására.
  • Egyedülálló kényelem: a többrétegű szerkezet zsebrugókkal és habszivacs kárpitozással bármely más, az irodaterületen használt kanapénál kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az Interstuhl Tangram-ot.
  • Jobb játszani, mint tervezni. Hogyan lenne lehetséges véglegesen elköteleződni bármi iránt, ha nem tudjuk, mit hoz a jövő? Ezt szem előtt tartva az Interstuhl Tangram játékos megközelítést alkalmaz, amely mindig új konfigurációk létrehozására inspirál. Az Interstuhl Tangram arra ösztönzi felhasználóit, hogy hagyják szabadon szárnyalni kreativitásukat. Újragondolni munkakörnyezetünket – bármikor, bárhogyan, ahogy tetszik.

TANÚSÍTÁSOK