HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM SRL. ROMANIA – PLANT 2

Helyszín: Sanpaul, RomániaDátum: 2015 – rendszeresTárgy: Gyártási és irodai terek bútorozásaTermék: Bimos Sintec ipari munkaszék, Prosedia Yourope forgószék, Prosedia Visit és Interstuhl Aim tárgyalószék Darabszám: Sintec – 146 db, Yourope – 67 db, Visit és Aim – 20 db A Hirschmann Automotive TM szakterülete: érintkező- és csatlakozórendszerek, érzékelőrendszerek, speciális kábel-összeállítások és öntött technológia. Ha standard

Helyszín: Sanpaul, Románia
Dátum: 2015 – rendszeres
Tárgy: Gyártási és irodai terek bútorozása
Termék: Bimos Sintec ipari munkaszék, Prosedia Yourope forgószék, Prosedia Visit és Interstuhl Aim tárgyalószék

Darabszám: Sintec – 146 db, Yourope – 67 db, Visit és Aim – 20 db

A Hirschmann Automotive TM szakterülete: érintkező- és csatlakozórendszerek, érzékelőrendszerek, speciális kábel-összeállítások és öntött technológia. Ha standard termékekről vagy egyedi, testre szabott megoldásokról van szó, termékspektrumuk biztosítja a megbízhatóságot a legszélsőségesebb körülmények és a jármű nagy igénybevételével járó használata közben is.

Partnerünk dinamikus fejlődése folyamatos szállításokat biztosít cégünknek a gyártási és az irodai területek bútorozásához. A bővülő gyártási területere a német anyacégnél már korábban bizonyított Bimos Sintec ipari székek kerültek kiválasztásra, melyeket 2021-ben az új Nexxit típusokkal bővítettünk. Az operatív irodai területeken az Interstuhl gyártmányú Prosedia Yourope forgó- és a Visit tárgyalószékek biztosítják az alkalmazottak mindennapi munkáját. A vezetői helyiségekbe pedig az Interstuhl egyik legfiatalabb termékcsaládjára, a Joyce-ra esett a választás.