ROBERT BOSCH ELEKTRONIKA KFT.

Helyszín: HatvanDátum: 2020 – rendszeresTárgy: Gyártási területek bútorozásaTermék: Bimos Basic ipari ESD munkaszék és Bimos Nexxit ESD ipari munkaszék Darabszám: Basic – 110 db, Nexxit – 16 db Az 1998-ban alapított hatvani gyár a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártó központja a világon, ahol több mint 5300 munkavállaló járul hozzá a jövő autózásának alakításához. A

Helyszín: Hatvan
Dátum: 2020 – rendszeres
Tárgy: Gyártási területek bútorozása
Termék: Bimos Basic ipari ESD munkaszék és Bimos Nexxit ESD ipari munkaszék

Darabszám: Basic – 110 db, Nexxit – 16 db

Az 1998-ban alapított hatvani gyár a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártó központja a világon, ahol több mint 5300 munkavállaló járul hozzá a jövő autózásának alakításához. A vállalat fő profilja a cégcsoport mobilitási megoldások üzletágának jövőbe mutató termékei közül a vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása.

A projekt célja a gyártási területeken alkalmazott munkaszékek egységesítése volt, különös tekintettel a Robert Bosch igen szigorú ESD védelmi követelményeire való megfelelőségre. Emellett a székeknek hosszú távon bírnia kell a nagy igénybevételt és terhelést, kiváló szerviz- és alkatrész-ellátási háttérrel kell rendelkezzenek. Így esett a választás a már sokszor bizonyított BIMOS márkára, annak Sintec, Basic és Nexxit termékcsaládjaira.