ROBERT BOSCH POWER TOOLS KFT.

Helyszín: MiskolcDátum: 2013-2014Tárgy: Meglévő irodai helyiségek székeinek cseréjeTermék: Prosedia Younico Plus-8 irodai forgószék Darabszám: 74 db A Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon, és mára nem csupán a cégcsoporton belül, hanem a régióban is meghatározó tényezővé vált, világszerte a Bosch legnagyobb kéziszerszámgyára lett. A több mint 3000 munkavállalót foglalkoztató cég

Helyszín: Miskolc
Dátum: 2013-2014
Tárgy: Meglévő irodai helyiségek székeinek cseréje
Termék: Prosedia Younico Plus-8 irodai forgószék

Darabszám: 74 db

A Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon, és mára nem csupán a cégcsoporton belül, hanem a régióban is meghatározó tényezővé vált, világszerte a Bosch legnagyobb kéziszerszámgyára lett. A több mint 3000 munkavállalót foglalkoztató cég elektromos kéziszerszámok, kerti gépek, valamint az ezekhez tartozó akkumulátorok, illetve famegmunkáló professzionális elektromos szerszámok összeszerelésével, eBike-akkumulátorok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

A projekt keretén belül a meglévő, kiöregedett irodai forgószékek cseréje történt meg az Interstuhl által gyártott Prosedia Younico forgószékekre. Az irodahelyiségek egy különálló épületben helyezkedtek el. A székek kiválasztásánál kiemelt fontosságú volt a jó ár-érték arány: a kis bekerülési értékkel, ellenben megbízható minőséggel bíró termékek voltak szereplői a projektnek.