interstuhl AIRPAD

KÖNNYED ÉS LÉGIES ELEGANCIA

Az Interstuhl Airpad különösen karakteressé varázsolja az irodai tereket. Mind funkciójában, mind kialakításában lenyűgöző, ideális forgószék bármely irodába – a hagyományos adminisztratív munkafolyamatoktól a modern Start Up vállalkozásokon át az otthoni munkahelyekig. Az Interstuhl Airpad központi dizájnja a háttámla hálós membránja, amely könnyű és szellős, ugyanakkor funkcionális megjelenést kölcsönöz a széknek. Köszönhetően a széles kárpitválasztéknak, a székeknek minden térben egyedi megjelenést kölcsönözhetünk. Bármelyik kombinációt is választja, továbbra is megőrzi könnyű, légies és innovatív karakterét.

VARIÁCIÓK

DIZÁJN ÉS ERGONÓMIA

AZ ELNYŰHETETLEN MEMBRÁN

Az új, átlátszó membrán képezi a hálós háttámlák evolúcióját. Hatására úgy tűnik, mintha az Interstuhl Airpad könnyedén lebegne a térben, valamint fokozza a modern, redukcionista építészeti stílus érzetét. A nagyfokú nedvességcsere révén ideális hőmérsékleten tartja a felhasználó testét, ami megakadályozza a hő felhalmozódását. A membrán kiváló mozgásszabadságot és támaszt biztosít.

INNOVÁCIÓ

A BODY-FLOAT SZINKRONMECHANIKA

A dizájn, amely kéz a kézben jár az innovatív szinkronmechanikával, nemcsak jellegzetes esztétikai megjelenést biztosít a széknek, hanem mozgásterjedelmével is lenyűgöz. Leüléskor az ülőfelület enyhén lesüllyed és enyhe gördülő mozdulattal hátracsúszik anélkül, hogy az ülés elülső szélét megemelné. A háttámla alsó része egyidejűleg közelebb kerül a hát alsó részéhez, ami teljesen ellazult és ezáltal nagyon kényelmes ülésélményt biztosít.

ERGONÓMIA

MINDENT A TESTNEK

Háttámlájával az Interstuhl Airpad újraértelmezi a könnyedség és légiesség fogalmait. A háttámla kerete, melyre az átlátszó poliamid membrán felfeszül, teljesen magába olvasztja a kárpitszerkezetet, melyet hosszanti merevítőkkel egészít ki. A szék rendkívül kényelmes, mégis stabil alátámasztást nyújt a hátnak. A speciális háttámla optimálisan alkalmazkodik a test formájához, az alsó szegmensben található deréktámasz pedig tovább fokozza a kényelem érzetét.

STÍLUS ÉS VILÁGHÍR

„LICENCE TO KILL”

Az Interstuhl Airpad nemcsak a modern irodabútor-tervezés csodája, hanem az egyik újkori James Bond-filmben, a Skyfall-ban is bemutatásra került. Az Interstuhlt választották a James Bond film modern irodai székeinek beszállítójává az Airpad progresszív, szemet gyönyörködtető jelenléte miatt. Az Interstuhl Airpad funkcionális dizájnjával és modern esztétikájával megtestesíti mindazt, amit M képvisel az MI6 fejeként: erőteljes, éles, merész és mindig egy lépéssel a versenytársak előtt jár.

 • Összetéveszthetetlen, egyedi dizájn
 • Prémium anyaghasználat, magas minőség, mind az operatív, mind pedig a menedzsmenti terekhez
 • Egyedülálló membrán technológia a háttámlába építve:
  • Biztosítja a mozgás szabadságát, ugyanakkor támaszt is nyújt
  • Légáteresztő
  • Egyedi karakterisztikát kölcsönöz a dizájnnak
  • Elnyűhetetlen
 • Innovatív Body-Float szinkronmechanika:
  • Automatikusan biztosítja a kiegyensúlyozott és ergonomikus ülési pozíciókat
  • Kellemes és könnyed ülésélmény
  • Kitágítja a test mozgástartományát

TANÚSÍTÁSOK