interstuhl JOYCE

ALAKÍTSD, MÍG A SAJÁTODDÁ NEM VÁLIK

Az Interstuhl új termékcsaládja lenyűgözi sokoldalúságával. Függetlenül attól, hogy nyitott térben vagy egyéni irodában dolgozik, amikor a munkafolyamatok összpontosítást igényelnek az Interstuhl Joyce teljes mértékben az egyénre fókuszál. Az egyedi karakterisztikával rendelkező rugalmas forgószék a felhasználó követelményeit és preferenciáit helyezi a középpontba. Számos módon szabhatjuk személyre, legyen szó a kárpitok jellegéről és színvariációiról, vagy a mechanikáról, a háttámla méreteiről, vagy akár a váz alapszíneiről. Ennek a változatosságnak köszönhetően az Interstuhl Joyce megteremti a teret az optimális teljesítményhez, miközben álmai kombinációjának kiválasztását is élvezetessé teszi.

VARIÁCIÓK

STÍLUS ÉS FUNKCIONALÍTÁS

TÁG KOMBINÁCIÓS LEHETŐSÉGEK

Az Interstuhl Joyce könnyedén alkalmazkodik bármilyen környezethez. Három különböző megjelenéssel hat érzékszerveinkre, miközben mindig hű marad egyedi karakteréhez. A klasszikus kárpitozott verziótól kezdve a modern hálós kialakításon át az új FlexGrid háttámlák inspiráló vonalvezetéséig. A rendkívül testre szabható irodai forgószék közepes és magas változatban is kapható – állítható fejtámlával vagy anélkül. A váz, a székoszlop és a talpcsillag fekete vagy világosszürke színekben választható.

DIZÁJN

A TERMÉSZET TÖKÉLETESSÉGE IHLETTE

Az Interstuhl Joyce FlexGrid háttámlája igazán figyelemfelkeltő. Rendkívüli kialakítása tükrözi az emberi anatómiát. Két különböző keménységű, innovatív komponenssel támogatja a gerinc természetes görbületét. Ezzel biztosítja a stabilitás és a rugalmasság optimális egyensúlyát.

DIZÁJN

KÉNYELMES, KELLEMES ÉS MINDIG TÖKÉLETESEN SZELLŐZŐ

Az új Softback háttámla-kárpit segítségével az Interstuhl Joyce a hagyományos szövet és a hálós burkolat előnyeit ötvözi. Az egyedi felépítésű és struktúrájú kárpit jó szellőzést, egyedülállóan kellemes komfortérzetet és kényelmesen puha ülést biztosít.

.

ERGONÓMIA

A FLEXTECH MOZGÁST GENERÁL

Az emberi test összetett organizmus, egészségének megőrzése megköveteli, hogy folyamatosan mozgásban tartsuk. Számos tanulmány (pl. A Fraunhofer IAO-tól vagy a Tübingeni Egyetem Sportorvosi Karától) bizonyítja a mozgás fontosságát a hosszú üléssel járó kockázatok hatékony ellensúlyozásában. Mindössze napi két óra könnyű fizikai aktivitás elegendő e hosszú ülési időszak ellensúlyozására. A FLEXTECH segítségével ennek a tevékenységnek egy értékes része már zajlik, miközben Ön ülőmunkát végez.

  • Sokoldalúan testre szabható, különböző irodai terekbe is könnyedén illeszthető
  • Személyre szabott kombinációk és konfigurálás minden alkalmazott számára
  • Ergonomikus funkciók és beállítási lehetőségek
  • Sokféle szabadon választható szín és stílus
  • Sok érdekes anyag és változat
  • Okos moduláris rendszer a tökéletes irodai forgószék összeállításához
  • Természet-ihlette, innovatív FlexGrid funkció
  • Kiváló ár-teljesítmény arány
  • Vonzó design
  • Fenntartható gyártási folyamat

TANÚSÍTÁSOK