HIRSCHMANN AUTOMOTIVE KE SARL-AU MAROKKÓ

Helyszín: Kenitra, MarokkóDátum: 2014Tárgy: Új gyártócsarnok munkaterületeinek bútorozásaTermék: Bimos Sintec ipari munkaszék Darabszám: 50 db A Hirschmann Automotive szakterülete: érintkező- és csatlakozórendszerek, érzékelőrendszerek, speciális kábel-összeállítások és öntött technológia. Ha standard termékekről vagy egyedi, testre szabott megoldásokról van szó, termékspektrumuk biztosítja a megbízhatóságot a legszélsőségesebb körülmények és a jármű nagy igénybevételével járó használata közben is. Partnerünk

Helyszín: Kenitra, Marokkó
Dátum: 2014
Tárgy: Új gyártócsarnok munkaterületeinek bútorozása
Termék: Bimos Sintec ipari munkaszék

Darabszám: 50 db

A Hirschmann Automotive szakterülete: érintkező- és csatlakozórendszerek, érzékelőrendszerek, speciális kábel-összeállítások és öntött technológia. Ha standard termékekről vagy egyedi, testre szabott megoldásokról van szó, termékspektrumuk biztosítja a megbízhatóságot a legszélsőségesebb körülmények és a jármű nagy igénybevételével járó használata közben is.

Partnerünk dinamikus fejlődése folyamatos szállításokat biztosít cégünknek a gyártási és az irodai területek bútorozásához. A Marokkóban létesített új gyár is a német anyacégnél már korábban bizonyított Bimos Sintec ipari székeket választotta munkaterületeinek bútorozásához. Kiemelt cél volt a megbízhatóság, a terhelhetőség, melyeket a kiváló munkaergonómia tett egésszé.