JABIL CIRCUIT MAGYARORSZÁG KFT.

Helyszín: TiszaújvárosDátum: 2014 – 2018Tárgy: Irodai operatív területek felújításaTermék: Interstuhl Prosedia Yourope és Prosedia Younico PRO irodai forgószék és Prosedia Visit tárgyalószék Darabszám: Yourope – 620 db , Younico PRO – 41 db, Visit – 162 db Stratégiailag kiemelkedő helyen, Budapesttől mindössze 170 km-re található Jabil Tiszaújváros a hazai elektronikai gyártóipar meghatározó szereplője. Kategóriájában kiemelkedő

Helyszín: Tiszaújváros
Dátum: 2014 – 2018
Tárgy: Irodai operatív területek felújítása
Termék: Interstuhl Prosedia Yourope és Prosedia Younico PRO irodai forgószék és Prosedia Visit tárgyalószék

Darabszám: Yourope – 620 db , Younico PRO – 41 db, Visit – 162 db

Stratégiailag kiemelkedő helyen, Budapesttől mindössze 170 km-re található Jabil Tiszaújváros a hazai elektronikai gyártóipar meghatározó szereplője. Kategóriájában kiemelkedő minőségű, összetett termékek előállításával komoly hírnevet szerzett a világ legismertebb és legelismertebb vállalatai számára. 2000-es megalakulása óta több mint 190 millió terméket gyártott, melyeket az autóiparban, a számítástechnikában és a raktározásban, az iparban és az egészségügyben használnak fel. Folyamatosan bővíti képességeit, innovatív megoldásokat kínálva ügyfeleik sikereinek érdekében.

Az operatív irodai területeken használt kiöregedett bútorok cseréjének gondolata az alapítást követően 14 évvel merült fel először, melyet gyors tettek követtek. Az új forgószékek esetében fontos volt azok igazodása az új irodai technológia trendekhez, a kényelem és az ergonómia, valamint egy optimális bekerülési érték. A tárgyalóhelyiségekbe az azonos termékcsaládba tartozó tárgyalószékek kerültek. A projekt időben széthúzva, több lépésben valósult meg.