interstuhl VINTAGE

KIVÁLÓSÁGRA TERVEZVE

Az Interstuhl VINTAGE annak víziójából született, hogy valami rendkívülit lehessen alkotni. Formatervezésének köszönhetően minden munkakörnyezetet az elegancia és a kiválóság érzetével gazdagítja. Egy kollekció, amely a legmagasabb minőségi elvárásokkal és egyedi innovációkkal büszkélkedhet. Egy termékcsalád, amely lenyűgöző sokszínűséget és mélységet kínál. A dizájn, a minőség, a funkcionalitás és az ergonómia kombinációja kiemeli a hasonló termékek közül. Egy igazán kiváló termék tökéletes kivitelezéssel és megoldásorientált gondolkodással.

VARIÁCIÓK

DIZÁJN

PRÉMIUM KIVITELEZÉS

A prémium kivitelezés adja az egész Interstuhl VINTAGE termékcsalád egyedi karakterét. Mindehhez koherens tervezési koncepció és kiváló minőségű anyagok társulnak. Így születhetett meg egy olyan kollekció, amely minden irodai térhez tökéletesen illeszthető úgy, hogy közben eleganciát és minőséget sugároz. Az Interstuhl VINTAGE termékcsaládban megjelenő elegáns csatornafoltvarrás és az innovatív mechanizmus magas minőségi színvonal és mérnöki tudás bizonyítéka.

INNOVÁCIÓ

VALÓDI HOZZÁADOTT ÉRTÉK

Az Interstuhl VINTAGE fejlesztése során a magas szintű innováció volt a vezérelem. A Smart Motion technológia sajátossága révén a hagyományos szinkronmechanika mozgástartománya kibővült egy dinamikus ülésdöntés funkcióval, mely mind komfortban, mind ergonómiailag többet nyújt. Az Auto Flow kartámaszok követik a kar természetes mozgását, ellazítják a váll és a nyak izmait. A hálós háttámlában található bionikus anyag kineziológiai szalagként támogatja a hát alsó részét, miközben vizuálisan kiemeli a háttámla formatervét.

SOKRÉTŰSÉG

HARMONIKUS SOKSZÍNŰSÉG

Az Interstuhl VINTAGE minden irodai térhez megoldást kínál: a vezetői székektől a forgószékeken át a konferencia- és látogatói területekre szánt termékekig. A háttámla vonalvezetése és keretezése az egész kollekcióra jellemző. Tehát bár a termékcsalád sokféle kivitelben kapható, mégis harmonikus összbenyomást kelt.

ERGONÓMIA

FÓKUSZBAN AZ EGÉSZSÉG ÉS A MOZGÁS

Az Interstuhl VINTAGE kollekció fejlesztési folyamatának elsődleges célja a mozgás és az egészség megőrzése volt. Ez olyan megoldásokat eredményezett, amelyek ösztönzik a dinamikusabb ülési szokások kialakulását és ezáltal az egészségesebb irodai munkavégzést. Az Interstuhl VINTAGE motiváltabbá és egészségesebbé teszi az alkalmazottakat és ezáltal hozzájárul a vállalat teljesítményének növekedéséhez is.

 • Kiváló minőségű anyagok és tökéletes kidolgozás
 • Sokszínű termékcsalád harmonikus kialakítással:
  • A vezetői székektől a forgószékeken át a konferencia- és látogatói székekig
 • Innovatív technológiák és funkciók, amelyek biztosítják az ülés közbeni mozgást és az egészséget:
  • A Smart Motion technológia és az Auto Flow kartámasz dinamikus ülést biztosít
  • Bionikus hatás: kineziológiai deréktámasz a hálós háttámla vizuális és funkcionális kiemeléseként
 • Kifinomult működési koncepció az ülésbe integrált elemekkel
 • Dizájn: opcionális csatornafoltvarrás perforált bőrön
 • Nagyon kényelmes, kellemes ülésélmény minden változatnál

TANÚSÍTÁSOK