interstuhl BUDDY

ÖSSZEHOZZA AZ EMBEREKET

Igazi csapatjátékos, csapatban játszóknak. Amikor szükség van egy erős, finoman domináns megjelenésre, ahol egy csapatban együtt kell gondolkodni, akkor a legjobb választás az Interstuhl BUDDY konferencia- és tárgyaló székei, melyek könnyeden hozzák össze az embereket. Ez a székcsalád ötvözi az izgalmas tervezést a változatok gazdagságával. Kényelmes háttámlája választható hálós megoldással is, amely belesimul környezetébe és teret enged a beszélgetéseknek, mégis egyedi marad és magára vonja a figyelmet. Élénk és vidám, mégis kiválóan alkalmazkodó. Különböző színkoncepciók adják a sokféleséget. Kényelem és támogatás, karcsú, finom megjelenés, amely rugalmasan követi a test vonalait. Dinamikus, klasszikus és elegáns anélkül, hogy konzervatív lenne. Karcsú vonalak stílusosan. Bármilyen térbe tökéletesen illeszthető már meglévő székek mellé is, mert az Interstuhl BUDDY termékcsalád anélkül vonja magára a tekintetet, hogy dominálna.

VARIÁCIÓK

FUNKCIONALÍTÁS

SOKSZÍNŰSÉG

Akár hálós, akár kárpitozott háttámlát, billenőszerkezetes konferencia-forgószéket, négylábú vagy szánkótalpas széket, fehér vagy fekete vázat, esetleg más színt vagy kárpitot szeretne, a döntés kizárólag az Öné. Az intelligens Interstuhl BUDDY rendszer segítségével feltétlenül megtalálja a megfelelő megoldást.

DIZÁJN

RUGALMASSÁG

Az Interstuhl BUDDY modellek intuitív használatuknak, könnyű felépítésüknek és a háttámlába épített süllyesztett markolatnak köszönhetően nagyon sokoldalúak. Ez teszi lehetővé a különféle terek ülőhelyeinek gyors megváltoztatását szükség szerint. Az Interstuhl BUDDY termékcsalád rendkívül sokoldalú partner abban, hogy csapattá kovácsolja kollégáit.

PRAKTIKUM

RAKÁSOLHATÓSÁG

Akár négy darab Interstuhl BUDDY szánkótalpas vagy négylábú látogatói szék (karfával vagy anélkül), a kárpitozott négylábú modellek közül pedig akár hat is egymásra rakható. Ez lehetővé teszi a székek hatékony tárolását, valamint az új helyiségelrendezések gyors megvalósítását.

DIZÁJN

KONFERENCIA-FORGÓSZÉK

Az Intertstuhl BUDDY kollekció különleges színfoltja a konferencia-forgószék. Kiváló minőségű és funkcionális billenőmechanizmussal felszerelt, teljes mozgásszabadságot biztosít bármilyen típusú megbeszéléshez. A fokozatmentesen állítható ülésmagasság lehetővé teszi a felhasználók számára az optimális beállítás kiválasztását, a görgőkkel vagy csúszótalpakkal felszerelt talpcsillag pedig olyan rugalmasan manőverezhető, amennyire azt a felhasználás megkívánja.

  • Könnyű hálós vagy vékony kárpitozott háttámla
  • Minden ülőfelület kényelmesen kárpitozott
  • Fekete vagy fehér vázszerkezet
  • Kárpitok és színek széles választéka
  • Konferencia forgószék talppal, rögzíthető billenő funkcióval és állítható ülésmagassággal
  • Szánkótalpas szék, akár négy is egymásra rakható
  • Négylábú modell, legfeljebb négy (hálós) vagy hat (kárpitozott) rakható egymásra
  • Könnyű felépítés és beépített süllyesztett markolat az egyszerű mozgathatóságért
  • Mindegyik modell elérhető karfával vagy anélkül (mind egymásra rakható)

TANÚSÍTÁSOK