interstuhl VLEGS

INSPIRÁLÓAN SOKRÉTŰ ÉS HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁS

Erős, időtálló karakter, esztétikus megjelenés. Igazi egyéniség. Valódi megoldás konferencia – és rendezvénytermekbe, iskolákba és étkezdékbe. Egyediségét az elegánsan, 60 fokban meghajlított elliptikus lábazata adja, amely azt a gyakorlati előnyt eredményezi, hogy a székek könnyen egymásba helyezhetőek és maximális keretstabilitást biztosítanak. Az Interstuhl Vlegs megalkotásakor az volt a cél, hogy az építészeknek egy semleges, de modern eredeti terméket lehessen kínálni, amelybe harmonikusan beleolvad a kortárs, kifinomult építészet. Ugyanakkor figyelembe vették az összes méretnél és műszaki követelménynél a nagy terhelhetőséget is.

VARIÁCIÓK

TECHNOLÓGIA

HELYTAKARÉKOSSÁG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Az Interstuhl VLEGS legnagyobb innovációja, hogy biztonságosan, könnyen és helytakarékosan egymásra rakható 20 db szék. Pontos távolságban, német precizitással állnak egymáson. Az összes székváltozat rakatolható, hiszen a kartámasz könnyen felhajtható, nem képez akadályt. A mindössze 50 mm-es rakatolási távolsággal, a 6 kg-os súlyával és a váz geometriájának kialakításával az Interstuhl VLEGS kategóriájának legjobbjai közé tartozik.

BIZTONSÁG ÉS PRAKTIKUM

RENDEZETTSÉG ÉS PÁNIKVÉDELEM

Klasszikus, bevált módszert alkalmazva az Interstuhl VLEGS székek egymáshoz kapcsolhatóak, illetve pánikvédelemmel is elláthatóak. Az összekapcsolási koncepció geometriai alapokon nyugszik, nincsenek korlátozások, így egyszerűen egymáshoz csatlakoztatható karfás és karfa nélküli változat is. Ennek eredményeként a felhasználó bárhogy váltogathatja az összeállítást, ami gyakran szükséges a helytakarékosság következtében.

ERGONOMIA

RUGALMAS, ERŐS, ESZTÉTIKUS

Az Interstuhl VLEGS székek jellegzetes ablakszerű kivágással rendelkeznek, melynek köszönhetően a termék könnyű, légies és szellős karaktert kap. Az ülőfelület kívülről befelé haladva finoman támogatja a testünket, a háttámla nyílása pedig könnyen mozgathatóvá teszi a széket.

.

KOMFORT

HELYTAKARÉKOS, FELHAJTHATÓ ASZTALKA

A praktikus és helytakarékos írófelületnek köszönhetően az Interstuhl VLEGS székek kényelmesen támogatják az adminisztratív munkát. Az íróasztal rendkívül egyszerűen integrálható és könnyen használható. A székek egymásra rakhatóak és sorba rendezhetőek az írófelülettel együtt is.

DIZÁJN

FA HÉJAZÁS AZ ELEGÁNS MEGJELENÉSÉRT

A fa héjazással ellátott Interstuhl VLEGS székek ötvözik a klasszikus és a modern dizájnt. Ennek köszönhetően meleg és otthonos megjelenést kölcsönöznek a térnek és ez a harmonikus külső tökéletesen kényelmes ülésélményt biztosít használójának.

.

DIZÁJN

KOMPLEX KONCEPCIÓ

Az Interstuhl VLEGS termékcsalád a székek mellett, azzal harmóniában asztalokat és padokat is magában foglal, melyek külön-külön és összekapcsolva is használhatók, illetve rakatolhatóak. A padok különféle felületekkel is elérhetők, a tömörfától a kárpitozottig.

  • Igazi helytakarékos megoldás, jól tárolható
  • Kényelmes és ergonomikus
  • könnyen mozgatható
  • Egyszerűen és korlátok nélkül rendezhető
  • Multifunkcionális – a székek kartámasszal és íróasztalkával is elláthatóak
  • Asztalainak és padjainak köszönhetően számos tér-koncepció megvalósítható
  • A komfortérzet növelhető a székek és a padok kárpitozásával
  • A választható fa héjazás elegánsabb térbe is behelyezhetővé teszi
  • A háttámlás padsorainak köszönhetően bármilyen váróteremben is elhelyezhetőek

TANÚSÍTÁSOK