interstuhl HUB

SOKOLDALÚ MODULÁRIS RENDSZER, KREATÍV MEGOLDÁS, TISZTA INNOVÁCIÓ

Lépjünk ki a dobozból és engedjük szabadjára fantáziánkat. Keltheti egy tér száz különböző másik benyomását? Az Interstuhl HUB a nyitott terek hátrányát hivatott egyensúlyba hozni, hiszen vannak emberek, akik könnyen ki tudják zárni a külvilágot, másoknak viszont csendre van szükségük az elmélyült munkához. Az Interstuhl HUB segítségével minden igény megvalósítható anélkül, hogy elveszítenénk a nyitott terű iroda elrendezésének könnyedségét.

VARIÁCIÓK

KONFIGURÁCIÓK

EGYEDISÉG ÉS KREATIVITÁS

MODULARITÁS

Az Interstuhl HUB termékcsalád a gyártó legsokoldalúbb moduláris rendszere egyedi és kreatív irodahelyiségek tervezésére. Szeparált modulok, válaszfalak, kanapék, fotelek és számos további innovatív kiegészítő nyújt arra lehetőséget, hogy kivonuljunk az iroda nyüzsgéséből. Az Interstuhl HUB konfigurációi rugalmasan és gyorsan alkalmazkodnak az elvárásokhoz. Az elemek egyszerűen összekapcsolhatóak és szétválaszthatóak. Akár hogyan is helyezzük el ezeket a mutatós elemeket, egy dolog biztos, sosem fogjuk megunni őket.

DIZÁJN

INTELLIGENS TERVEZÉS ÉS PONTOS MÉRNÖKI MUNKA

Az Interstuhl HUB termékcsalád tiszta innováció, nemcsak a tervezés, hanem a mérnöki munka terén is. A digitális korral való lépéstartás érdekében minden konferencia modul rendelkezik hálózati, USB és HDMI csatlakozókkal. Az Interstuhl HUB boxaiban ezek az asztalba vannak beépítve. Eközben a HUB médiafalak számára ezek a csatlakozások az elülső oldalon helyezkednek el és további öt aljzat található a képernyő falának belső oldalán.

INNOVÁCIÓ

ZAVARBA EJTŐ SOKOLDALÚSÁG

A közös kikapcsolódáshoz az Interstuhl HUB termékcsalád olyan elemeket kínál, amelyek nemcsak sokoldalúak, hanem mindenekelőtt újak és merészek is – például a HUB hintaágy. A hinta, amit mindenki imád gyermekkora óta, mozgásba hozza a testet, felfrissíti a gondolatokat és nyugtatja a lelket, új lendületet hoz a munkakörnyezetbe. Gyorsan a figyelem középpontjába kerül és mindenki kedvence lesz.

STÍLUS ÉS FUNKCIONALITÁS

SOKSZÍNŰSÉG

Szövet vagy bőr kárpitot szeretne, fehér, fekete vagy szürke színben, esetleg színesben? A döntés néha nehéz, de nem lehetetlen. Végül is az irodabútoroknak nem csak funkcionálisnak kell lenniük, hanem megkapónak is. Idővel, ahogy az igények változnak, úgy variálhatjuk a színt és az anyagot is, hiszen az Interstuhl HUB moduláris rendszerének köszönhetően ezek az elemek könnyen cserélhetőek.

  • Rugalmasan és gyorsan alkalmazkodik hosszútávú vagy aktuális igényekhez
  • Különleges hangulatot teremt az adott térben
  • Sokoldalú moduláris rendszer egyedi és kreatív irodahelyiségek tervezésére
  • Intelligens dizájn, igazi innováció, impulzív
  • Változatos anyag és színválaszték
  • Cserélhető belső eleme hosszútávú megoldást nyújt
  • Fenntartható gyártástechnológia és felhasznált anyagok
  • Időtálló okos megoldás
  • Kreativitás és minőség találkozása
  • Hatékony munka nyugodt környezetben

TANÚSÍTÁSOK