interstuhl PURE

FELKÉSZÜLTÉL?

Az Interstuhl Pure az ülőmunkát az aktív testmozgással kombinálja. A Pure-t – minden más székkel ellentétben – az aktív emberek számára fejlesztették ki. Ez a megközelítés megkövetelte az „irodai szék” – mint fogalom – teljes újragondolását. Az Interstuhl Pure vadonatúj normákat állít fel az aktív, intuitív és rugalmas ülőmunkára. A hagyományos irodai szék forradalmi alternatívája. A hagyományos mechanizmusokat innovatív anyagokkal helyettesíti. Nincs több beállítás; az intelligens Smart Spring technológia biztosítja, hogy az Interstuhl Pure tökéletesen, minden erőfeszítés nélkül alkalmazkodjon minden felhasználóhoz.

VARIÁCIÓK

DIZÁJN

RUGALMAS MEGOLDÁSOK

Az irodahelyiségek egyre multifunkcionálisabb területekké válnak. Az Interstuhl Pure éppolyan rugalmas, mint a mindennapi munka. Csapatértekezlet, majd találkozók az ügyfelekkel, végül koncentrált asztali munka? Az Interstuhl Pure a megfelelő válasz minden munkahelyzetben. Intelligens kialakítása rugalmas partnerré teszi a modern munka világában, köszönhetően annak, hogy képes alkalmazkodni minden felhasználóhoz.

INNOVÁCIÓ

A KULCSSZÓ: A MOZGÁS

Az Interstuhl Pure-ral az ülés maga a szabadság. Nem csak lehetővé teszi a mozgást minden irányban, hanem biztosítja, hogy az felhasználó állandóan mozgásban legyen. Felejtsen el mindent, amit valaha is ismert a székekről: az Interstuhl Pure az ülés olyan élményét garantálja, mint semmi más – a jövőbeli munka világának, amely immár mindennapi életünk része.

INNOVÁCIÓ

AZ ÚJ SMART-SPRING TECHNOLÓGIA

Az Interstuhl Pure központi komponense – a „SMART SPRING” – egy speciális poliamid/üvegszál-kombináció felhasználásával készül. Lehetővé teszi a szék számára, hogy dinamikusan alkalmazkodjon a felhasználó testéhez, súlyához és mozgásához. A Smart Spring nemcsak az Interstuhl Pure vizuális megjelenését határozza meg; az egész szék stabilitását adja, és lenyűgöző mozgási tartományt tesz lehetővé – többek között olyan irányokban is, amelyek más székek esetében lehetetlenek. További beállítások nélkül valósítja meg az igazi háromdimenziós ülést.

STÍLUS ÉS FUNKCIONALÍTÁS

ANYAGOK ÉS SZÍNEK

Az Interstuhl Pure bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik. Litisztult formatervezése, valamint a színek és anyagok széles választéka révén szabadon testre szabhatja a széket. A kollekció négy forgószék-modellt kínál: hálós vagy kárpitozott háttámla, fehér vagy fekete műanyag alkatrészek.

  • Kiemelkedő mobilitás
  • Smart Spring technológia
  • Intuitív használat
  • Mindenkinek, akik rugalmas megoldásokat keresnek
  • Hálós vagy kárpitozott háttámla, fehér vagy fekete színvariációk
  • Modern, letisztult, funkcionális
  • Intelligens ülőfelület
  • Elegáns fix és funkcionális 3D-s T-kartámaszok

TANÚSÍTÁSOK