interstuhl UP

MARADJ MOZGÁSBAN!

Hozd mozgásba a napi rutint egy okos multifunkcionális ülőkével, amit bárhová magaddal vihetsz rövid-hosszabb beszélgetések alkalmával, legyen az workshop, megbeszélés vagy oktatás. Segítségével akár a gyermekkorba is visszarepülhetünk, hiszen vidám színes darabjai mindenkit rabul ejtenek. Egyszerű, de figyelemfelkeltő, letisztult ívekkel, minimalista megjelenéssel. Az Interstuhl UP mozgást csempész a mindennapi munkába. A funkcionális ülőkék és az álláskönnyítő használata intuitív, praktikus eszköz mind a kollégák, mind pedig a látogatók számára. Az Interstuhl UP mindenhol tökéletesen illeszkedik a térbe, legyen az otthon, munkahely, vagy akár oktatási intézmény. Rugalmasságával, praktikusságával és színes dizájnjával nem csak inspirál, de természetes darabjává is válik a térnek.

VARIÁCIÓK

ERGONÓMIA

MAGASSÁGÁLLÍTÁS – FOKOZATMENTES ÉS KÉNYELMES

A textil pánt kiváltja a magasságállítást és egyben jellegzetes dizájnelem is. Az Interstuhl UP a heveder meghúzásával könnyen ergonomikusan megfelelő ülésmagasságra állítható. A termék használata egyszerű és intuitív.

DIZÁJN ÉS KÉNYELEM

ÜLŐPÁRNÁK A MEGNÖVELT KOMFORTÉRZETÉRT

A kényelmes kárpitozással és csúszásmentes alsó résszel ellátott kiegészítő üléspárna 24 színben kapható. A színek kombinációjának csak a képzelet szab határt (…na meg a jó ízlés). A Interstuhl UP és a párna külön is megvásárolható.

MOZGÁS ÉS EGÉSZSÉG

DINAMIKUSABB ÜLÉSPOZÍCIÓK

A talpfelület domború kialakításának köszönhetően az Interstuhl UP könnyedén leköveti a felhasználó mozgását. A különböző testhelyzetek közötti rendszeres változtatások tehermentesítik a csigolyaközi porckorongokat, megelőzik a feszültséget és serkentik a vérkeringést.

SOKRÉTŰSÉG

A KICSIK SEM MARADNAK KI A MÓKÁBÓL

A Junior változat alkalmazási területe kiterjeszthető például óvodai, iskolai és tanintézményi használatra. Letisztult vonalai és szándékosan minimalista megjelenése lehetővé teszi, hogy az Interstuhl UP bármilyen térbe harmonikusan illeszkedhessen.

  • Rugalmas ülésmegoldás és álláskönnyítő
  • Támogatja a mozgást és az egészséget
  • Standard kivitel – fokozatmentesen állítható magasságú (450-630 mm)
  • Junior kivitel – gyerekeknek az első tanévtől (fokozatmentesen állítható magasságú 375 és 490 mm között)
  • STAND-UP álláskönnyítő (590-845 mm között fokozatmentesen állítható)
  • Hat színben: mélyszürke, elegáns fehér, friss sárga, lágy vörös, jégkék és piros
  • A hozzáillő párna 24 színben kapható
  • Lekerekített és csúszásmentes talp
  • Integrált hordozó él az ülés alatt
  • Praktikus és stílusos pánt magasságállításhoz és szállításhoz

TANÚSÍTÁSOK